header_klWe Can Make It Festival_klP1260134

Local farmers Urban colours

June 29, 2015

We can make it festival 
Local farmers urban colours 

Komend weekend (4&5 juli) staan we op het erfgoed-festival (Provincie Gelderland) wat plaats vindt op Roofgarden. Onze installatie: Local farmers Urban colours,  is te bezichtigen tijdens dit festival.

Intens roze, fris groen, warm geel. Kleuren van het land. Dynamic Food oogst dit jaar de kleuren van de streek en van het seizoen. Bietjes maken een mooie roze. De spinazie geeft een fijne groen. Uien zijn opeens een warme geel. Annelou van GriensvenEls Beusen en Aliki van der Kruijs gaan samen op zoek naar de kleuren van het land. Ieder seizoen, iedere grond, elk blad, plant, fruit of groente brengt zijn eigen kleuren. Door het land in te trekken onderzoeken zij samen de kleur van ons eten, onze grond en onze omgeving. Alle kleuren zijn gemaakt uit lokale producten. Wij trekken van plek naar plek en bouwen ons eigen kleurenpalet op van streek tot streek. Een eigen palet waar een collectie stoffen uit ontstaat, die de kleurrijke wereld laat zien van onze grond.

een kleurrijke wereld van eigen bodem