Pompoen-kreeft_LRturffel aardappels_LRaubergine rollade_klOester-zwam_LRSpruit-bonbons_LREscragots-radijzen_LR

Fotoserie: Waardevolle groenten

April 7, 2015

“Als iets geen prijs heeft is het niets waard!” Dit is een quote uit de marketingsector, waar ons economisch systeem op gebaseerd is. Toch wordt ons eten in grote getallen verkocht door middel van kiloknallers, voordeel verpakkingen en prijspakkers.” Deze fotoserie gaat in op de waarde van allerdaagse groeten.

Mede mogelijk gemaakt door: Wim Pollmann Servies & Dille en Kamille

Bestel nu je favoriete foto
Bestel je favoriete foto op poster of dibond afdruk (A2 formaat). Ansichtkaarten zijn verkrijgbaar op A5 formaat. De foto’s van de pompoen, aubergine, oesterzwam en aardappel zijn standaard leverbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelou van Griensven (0644688094) of info@dynamicfood.nl. Direct bestellen via de shop