Dutch Design Week 2014DDW_Schetsontwerp_paviljoens_samenaubergine rollade_klappels 2lisette2bakkerij de meelmutsfriet eten

Plofcourgettes & Pompoenknallers | Dutch Design Week 2014

September 20, 2014

18 t/m 26 oktober Dutch Design Week Eindhoven

“Als iets geen prijs heeft is het niets waard!” Dit is een quote uit de marketingsector, waar ons economisch systeem op gebaseerd is. Toch wordt ons eten in grote getallen verkocht door middel van kiloknallers, voordeel verpakkingen en prijspakkers.
Tijdens de Dutch Design Week maakt Dynamic Food je bewust van de waarde van eten. We verbouwen onze eigen groenten, bereiden ons voedsel en laten door middel van een expositie en diverse kookclinics en lezingen het effect van voedsel op onze omgeving zien. Geniet in onze tijdelijke kas op Strijp-S van een divers en lokaal menu en laat je inspireren!

If something has no price, it is worth nothing! A quote from the marketing sector that forms the basis of our economical system. Yet our food is sold in large numbers through kilo bangers, benefit packages and sales. This necessity of life (when we do not eat, we die) is increasingly covered in news (bulletins), because more problems surrounding our food comes to light. Food shortages are expected to increase food prices in the future.

Deze zijn speciaal voor ons ontworpen door Suzanne Nagtegaal van Buro Bois.